Restaurant Den Hoed
Kloosterstraat 3
B9960 - Assenede
Tel: +32 (0)9 344 57 03
Fax: +32 (0)9 344 57 03
E-mail: info[at]denhoed.be

Welkom bij Restaurant Den Hoed

Het restaurant
In ons gezellige restaurantje, gelegen te Assenede (Oost-Vlaanderen) verwelkomen wij u graag voor een heerlijk avondje tafelen. In een rustige en romantische sfeer kan u genieten van een koffie of pannenkoek (enkel tijdens de middag) of een heerlijke maaltijd en een goed gesprek. Er is momenteel plaats in het restaurant voor een 50-tal personen, dus als u één van de beste plaatsjes in het restaurant wil, zouden wij u willen aanraden om op voorhand te reserveren, zodat wij het u zonder problemen aangenaam kunnen maken.
De feestzaal
Een trouwfeest, Eerste of Plechtige Communie, koffietafel of doopfeest? Geen probleem! Wij beschikken eveneens over een feestzaal waar we gemakkelijk feesten tot 130 personen kunnen organiseren. Voor speciale feesten stellen we ook een speciaal menu op voor u, volledig zoals u dat wenst.Onze feestzaal is eveneens uitgerust met een zithoek en een dansvloer voor wie de benen even wil uitslaan. Wilt u de zaal reserveren voor een bepaald feest? Neem dan gerust contact op met ons voor de verdere regeling van het reserveren en gebruik van de zaal op het nummer +32(0)9/344.57.03 of via het emailadres info[at]denhoed.be.
Afhaaltoog en mosselfeesten
Om u thuis nog beter te kunnen bedienen met kwaliteitsmosselen beschikken wij ook over een afhaaltoog waar u de mosselen in verschillende hoeveelheden kunt komen afhalen. Ook leveren wij kwaliteitsmosselen aan huis voor een schitterend mosselfeest. Indien u meer informatie wenst of u wenst mosselen te bestellen, dan kan u altijd contact opnemen met ons via het telefoonnummer +32(0)9/344.57.03 of via email op info[at]denhoed.be voor meer informatie.

Openingsuren:
maandag: van 11u45 tot 15u
dinsdag: gesloten
woensdag tot zaterdag: van 11u45 tot 15u en van 17h tot 21u30
zondag: doorlopend geopend